Beiaardier Gerda Peters van Voorburg speelt op zaterdag 24 februari om 14.00 uur met als thema vrede in Oekraïne.

De beiaardier van Voorburg Gererd Peters zal op zaterdag 24 februari om 14.00 uur muziek spelen met als thema vrede in Oekraïne. Zij brengt onder meer het Oekraïense volkslied, het Oekraïense lied ‘Marigolds’ en ‘Old and Wise’ van The Alan Parsons Project ten gehore. Op de website http://huygenskwartier.nl vindt u het hele programma. De oorlog in Oekraïne is nu twee jaar bezig. Om de Oekraïense vluchtelingen juist op 24 februari te laten weten dat er met hen wordt meegeleefd, hebben Gerda Peters en Rotary Voorburg vorig jaar een oproep gedaan om met zoveel mogelijk carillons muziek te brengen die past in het thema solidariteit, compassie, vrede en liefde. Dit was een groot succes en ruim 70 carillons in zes landen deden mee. In de week van 24 februari zullen nóg meer beiaardiers in binnen- en buitenland dan vorig jaar bij hun concerten muziek kiezen in dit thema.

HOME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *