Torenmuziek Gouda 28 augustus 2023

Torenmuziek Gouda maandag 28 augustus 2023 20.15 uur met Gerda Peters.

Torenmuziek Gouda maandag 28 augustus 2023 20.15 uur met Gerda Peters.

Geboren en getogen in het centrum van Haarlem zijn beiaard en orgelklanken Gerda Peters met de paplepel ingegoten. Gerda is aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam afgestudeerd voor orgel en kerkmuziek. Vervolgens heeft zij met goed gevolg het staatsexa
men piano afgelegd. In 2008 slaagde zij voor haar diploma Master of Music in Carillon aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort. Gerda Peters is stadsbeiaardier van Almere, Beverwijk en Voorburg. Zij vervangt regelmatig collega beiaardiers en geeft door
heel Nederland en in het buitenland concerten. Samen met Jessica Simonetti vormt ze ‘Duo Bellini’ (beiaard). Tevens heeft zij een privé lespraktijk (ook voor beiaard!) in de Bollenstreek.
Zie voor meer info: www.gerdapeters.nl

De tuin van het Museum is weer opengesteld voor het beluisteren van de beiaard. Ook in de diverse straten, steegjes, pleintjes en de Markt rondom de Sint Janstoren is de beiaard goed te beluisteren. Programmaboekjes worden gratis verstrekt.

LEES VERDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *