Torenmuziek Gouda 14 augustus 2023

Torenmuziek Gouda 14 augustus 2023 20.15 uur met Annie Gao.

Torenmuziek Gouda 14 augustus 2023 met Annie Gao.

Annie Gao is een beiaardier en softwareingenieur uit de zonnige buitenwijken van Zuid Californië (Amerika). Ze begon haar beiaardstudie aan de Yale University Guild of Carillonneurs, waar ze les kreeg van Ellen Dickinson en in haar laatste studiejaar covoorzitter was. Ze voltooide haar GCNAexamen Beiaardier in 2020 en studeerde in mei 2021 af aan Yale met een gecombineerde bachelor en master in de informatica. Daarna zette zij privé
haar beiaardstudies voort onder leiding van Geert D’hollander, Eddy Marien en Boudewijn Zwart. In haar vrije tijd houdt Annie van puzzels, hersenkrakers en is zij actief met pingpongwedstrijden.

De tuin van het Museum is weer opengesteld voor het beluisteren van de beiaard. Ook in de diverse straten, steegjes, pleintjes en de Markt rondom de Sint Janstoren is de beiaard goed te beluisteren. Programmaboekjes worden gratis verstrekt.

LEES VERDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *