Mattheüspassion vanaf de Grote Toren Breda dinsdag 4 april 18u-19u

Op 4 april wordt in een vrijwel uitverkochte Grote Kerk van Breda de Mattheüspassion van J.S. Bach uitgevoerd. Traditiegetrouw (en voor de Bredanaar die geen kaartje meer heeft kunnen kopen), speelt stadsbeiaardier Paul Maassen vooraf aan de uitvoering in de kerk, de bekende aria’s en koralen op het carillon van de Grote Toren. Tussen 18u en 19u zullen er in het centrum o.a. “Erbarme Dich”, “Wir Setzen Uns Mit Tränen Nieder”, “Gerne will ich mich bequemen”, en natuurlijk “O Haupt” klinken.

Het beiaardconcert is in de binnenstad van Breda gratis en voor niets te beluisteren. Vooraf wordt op social media (@torenbeda) het programma gepubliceerd.

HOME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *