Torenmuziek Gouda 3 met Jasper Stam 8 augustus 2022 20.15 uur

Torenmuziek Gouda 3 met Jasper Stam 8 augustus 2022 20.15 uur.

Jasper Stam volgde orgellessen aan de Kamper muziekschool. Hij studeerde beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort, behaalde in 2004 hij zijn bachelor-diploma en in 2006 zijn Master. Tevens studeerde hij musicologie aan de Universiteit Utrecht en
theologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Jasper Stam is beiaardier van Hoogeveen. Daarnaast is hij docent culturele vorming, klassieke talen en godsdienst op een middelbare school. Regelmatig vervangt hij beiaardiers in het hele land. Hij gaf beiaardconcerten in Belgiƫ en Polen en won eerste en tweede prijzen bij een vijftal beiaardconcoursen.

De tuin van het Museum is weer opengesteld voor het beluisteren van de beiaard. Ook in de diverse straten, steegjes, pleintjes en de Markt rondom de Sint Janstoren is de beiaard goed te beluisteren. Programmaboekjes worden gratis verstrekt. Voor de thuisblijvers is er een Youtube livestream, die ook later terug gekeken kan worden.

LEES VERDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *