Torenmuziek Gouda 2 maandag 1 augustus 2022

Torenmuziek Gouda maandag 1 augustus 2022 met Midori Conneman.

Kijk hier naar Torenmuziek Gouda 2 met Midori Conneman

Midori Conneman is in Tokyo (Japan) geboren. Zij studeerde piano aan het Utrechts conservatorium en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort. In 2000 won zij de 3de prijs in de Internationale Beiaardwedstrijd te Oudenaarde (B). Zij is de beiaardier van Moordrecht. Sinds 2004 heeft zij een eigen praktijk voor pianolessen in haar woonplaats Waddinxveen. Sedert 2012 maakt ze kamermuziek met verschillende instrumenten

De tuin van het Museum is weer opengesteld voor het beluisteren van de beiaard. Ook in de diverse straten, steegjes, pleintjes en de Markt rondom de Sint Janstoren is de beiaard goed te beluisteren. Programmaboekjes worden gratis verstrekt. Voor de thuisblijvers is er een Youtube livestream, die ook later terug gekeken kan worden.

LEES VERDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *