Torenmuziek Gouda 3

Torenmuziek 3 maandag 16 augustus 2021 20.15 uur met Boudewijn Zwart

Boudewijn Zwart studeerde hoofdvak piano aan het Sweelinck-conservatorium te Amsterdam en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort. In 1990 was hij eerste prijswinnaar van het prestigieuze ‘Koningin Fabiola’-concours te Mechelen (België).
Hij is stadsbeiaardier van Gouda en is in meerdere plaatsen werkzaam als beiaardier.
Daarnaast is hij actief als pianist, organist en componist. Onder de titel ‘Bell Moods’ reist hij door heel Europa met zijn eigen ontworpen rijdend Concert Carillon en treedt hij op in samenspel met verschillende muziekformaties. Last but not least: hij is gelukkig getrouwd en de trotse opa van acht kleinkinderen. Luisterplaats is de tuin van het museum aan Achter de Kerk. Luisteren kan ook in de straatjes rond de kerk en toren, of op de Markt. Er is ook een live stream via YouTube die ook later teruggekeken kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *