Torenmuziek Gouda 2

Torenmuziek Gouda maandagavond 9 augustus 2021 Midori Conneman

Beiaardconcert door Midori Conneman vanaf 20.15 uur 9 augustus 2021 op de beiaard van de Goudse Sint Janstoren. Midori Conneman is in Tokyo (Japan) geboren. Zij studeerde piano aan het Utrechts conservatorium en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort. In 2000 won zij de 3de prijs in de Internationale Beiaardwedstrijd te Oudenaarde (B). Zij is de beiaardier van Moordrecht. Sinds 2004 heeft zij een eigen praktijk voor pianolessen in haar woonplaats Waddinxveen. Sedert 2012 maakt ze kamermuziek met verschillende instrumenten. Luisteren kan in de museumtuin aan Achter de Kerk. Ook zijn er mooie plekjes in de straatjes rond de kerk en natuurlijk op de Markt. Bovendien is er voor de thuisblijvers een live stream via Youtube waar het concert ook later terug gekeken kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *