Mark Keur overleden

Mark Keur overleden

Wat had hij grote toekomstplannen als beiaardier. Mark Keur, enthousiast geworden door een bezoek aan het carillon van Almere tijdens Open Monumentendag, schreef zich in bij Beiaard Centrum Nederland Amersfoort om zijn eerste stappen in de beiaardwereld te zetten. Mark had er gelijk de vaart in, studeerde naast zijn geliefde Jazz en Popmuziek ook muziek van Walt Disney, arrangeerde het lied Hijo de la Luna voor carillon en bezocht menige klokkentoren waaronder die van zijn woonplaats Almere en van IJmuiden alwaar zijn moeder in de buurt woont. Het is met ontsteltenis en bedroefdheid dat we hoorden dat Mark afgelopen week donderdag plotseling overleden is en we wensen zijn vriend Peter, zijn moeder en zijn naasten sterkte. Als eerbetoon aan deze beiaardier in wording zouden wij het fijnvinden als je deze week tijdens jouw bespeling aandacht aan Mark besteed door bijvoorbeeld Hijo de la Luna, een Disney song of een Jazz standaard te spelen.

Gerda Peters, Bauke Reitsma, Mathieu Polak, Wim Ruitenbeek, Boudewijn Zwart

Hijo De La Luna Hijo de laluna CARILLON Mark Keur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *